tajuk

TERATAK ILMU...
BAHASA MALAYSIA KSSR SEKOLAH RENDAH
Ilmu tidak akan datang bergolek..jika tidak dicari... Tuntutlah ilmu selagi ada nyawa...

Khamis, 29 November 2012

PERSEMBAHAN HARI KANAK - KANAK TAHUN DUA


NANCY SINATRA - THE BOOTS ARE MADE FOR WALKING
Penglibatan murid tahun 2 semasa persembahan Hari Kanak-kanak peringkat sekolah. Dilatih sepenuhnya oleh saya. Kalau hendak tahu waktu ini kandungan saya berusia 5 bulan. Lepas ni jangan tanya kenapa anak no 3 ni suka menari. Hehehehehe... saya cuma sempat melatih mereka dalam sehari sahaja... sebabya, hari - hari sebelum itu..penuh dengan aktiviti lain... 4 orang murid dari kelas saya (2 Kreatif), seorang dari kelas 2 Inovatif.. (2 dari kanan..)

maaflah, video ini tidak dapat dirakam sepenuhnya.. sebabnya, hanya saya seorang sahaja yang handle mereka.. dari naik pentas sampe la pasang muzik... PA sistem pula ada masalah ketika itu... jadi ambil masa sedikit lah pada PA sistem.. jadi, tidak dapatlah saya rakam dari awal... kecewanya hati... (,")

12 ulasan:

 1. Syabas cikgu, blog yang cantik dan lagu yang merdu!

  BalasPadam
 2. tahniah usaha yang baik dan kreatif

  BalasPadam
 3. Blog yang amat menarik,cantik dan kreatif ^^

  BalasPadam
 4. terima kasih, cikgu2 semua.. saya akan cuba buat yang terbaik... (^__^)

  BalasPadam
 5. Assalammualaikum wbt.
  Paparan dalam blog ini sungguh bermanfaat dan sesuai untuk p&p di sekolah nanti. Teruskan cikgu dengan pengisian ilmu yang lebih 'mantop' :)
  Terima kasih cikgu.

  BalasPadam
 6. terima kasih semua.. terima kasih kerana sudi beri semangat untuk saya terus berkongsi ilmu di samping menjadi guru yang bercita -cita tinggi dalam menghasilkan sesuatu yang kreatif.. terima kasih sekali lagi.. ^^

  BalasPadam